www.annettevanwijck.nl

England
Language:
Valuta:

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
EMS, die meestal binnen 1 week (3-7 dagen) voor transport. Heeft u speciale verzending eisen, laat het ons weten.
Wij garanderen de benodigde eenmalige verzending bestellingen worden geplaatst en overdracht van betalingen. En een tracking-nummer zal zo spoedig worden verzonden als de goederen verscheept. We kunnen echter de status van uw zending niet te checken na het verlaten van onze afdeling expeditie. Reden voor de vertraging als gevolg van weersomstandigheden Kan problemen of andere omstandigheden buiten onze controle.
Voor het gemak en de bescherming van onze klanten, bieden wij de mogelijkheid van verzending van uw bestelling, vereisen directe handtekening. Houd er rekening mee dat de keuze om uw pakket te aanvaarden, zonder de noodzaak voor ondertekening, verantwoordelijk voor ze moeten de thatshould uw pakket verloren is gegaan tijdens het transport of na de bevalling.
Terug & uitwisseling
Hier in onze online winkel, streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. We weten dat online winkelen is niet vaak in uw verwachtingen, ontvangt u uw bestelling Wanneer. U moet contact met ons op voordat u artikelen. Let op, exclusief verzend- en administratiekosten, retourneren of ruilen. Daarnaast kunnen wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen zijn
Transaction
Trading is om dezelfde richtlijnen te volgen, in ruil daarvoor moeten zij binnen 15 dagen na ontvangst datum, ongedragen, onbeschadigd, en alle originele Begeleid door de verpakking. Bestel Annulering
Binnen 24 uur na betaling als u wenst om uw bestelling te annuleren, neem dan contact met ons op. Nadat de bestelling is-is verzonden zullen worden behandeld als de annulering te vragen, in overeenstemming met het terugkeerbeleid.
Terug