www.annettevanwijck.nl

England
Language:
Valuta:

Privacy verklaring

Privacy Policy
Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de bescherming van de privacy van uw personeelsinformatie. Het zal van toepassing op alle persoonlijke informatie die u aan ons voor de registratie bij ons.
Welke informatie verzamelen wij?
De aard van de persoonlijke informatie die wij verzamelen van u Dat zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u van ons vraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website Mogen wij verzamelen gegevens: zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie die relevant zijn voor uw aankoop.
Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" verkrijgen we ervan uit dat je hebt gegeven toestemming voor het verzamelen van de gegevens Je hebt bij ons terecht voor het gebruik in overeenstemming met dit beleid verstrekt, tenzij u ons vertellen anderszins.
Hoe verzamelen we informatie
Kan Wij verzamelen persoonlijke informatie over u wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon. Wij zullen geen informatie zonder uw toestemming medewerkers verzamelen. Dat We overwegen wanneer uw toestemming wordt verleend u de velden nodig om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website te voltooien.
Hoe wij uw persoonlijke informatie
Over het algemeen verzamelen wij uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang te vergemakkelijken tot de onze website, producten en diensten
2. Om producten bij ons besteld te leveren U hebt
3. Om u te informeren over onze producten en diensten
4. Als u uw feedback te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.
Sommige van de medewerkers gegevens die we verzamelen is essentieel voor ons om betrouwbaar nauwkeurig te identificeren Wie gebruik maakt van de dienst. Andere vormen van persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een ​​profiel van Wie is het gebruik van onze service en wat hun interesses zijn Develop. Dit helpt ons aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van deze website passen.
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Mogen wij uw persoonsgegevens openbaren aan derden voor het doel waarvoor de informatie was of voor verwante doeleinden worden verzameld, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien op uw rekening of u te voorzien van een product dat u 'aangeschaft. We gaan van derden aannemers om diensten voor ons, die de aannemer omgaan met persoonlijke informatie die wij impliceert voeren. Bijvoorbeeld, we betrekken van derden aannemers momenteel zijn:
1. Lever gekochte producten uit deze website
2. Zorg voor elektronische betalingsverkeer, creditcardrekening processing en aanverwante diensten
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
We zullen veilig uw medewerkers informatie en we zullen niet verhandelen, verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die wij over u welke. Persoonlijke gegevens kunnen elektronisch worden opgeslagen op onze computer Beide systeem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filters handelen om al onze elektronische informatie te beschermen.
Wijzigingen in deze Privacy Statement
Mogen wij wijzigen esta Privacybeleid als onze business requirements of de wet verandert. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze site, dus kunt u terecht op deze pagina regelmatig te zorgen dat u onze meest actuele privacybeleid.
Het oplossen van uw bezorgdheid
Als u vragen hebben over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.
Terug